Storlekstabell

Är du osäker på vilken storlek som passar bäst på dig? Tabellen här under visar våra olika storlekars mått i centimeter för vår vanliga t-shirt.

Enklast är att du plockar fram en t-shirt du redan har och tycker passar bra. Lägg ut den platt på ett bord och mät med tumstock, måttband eller linjal på samma sätt som i figurerna här under. Därefter kan du enkelt se vilken av våra storlekar som ligger bäst till.

En liten krympning kan förekomma vid första tvätten.

Barn t-shirt

Vi använder oss av Franska Sol's premium t-shirts till barn. Kvalitén är jättehög och modellen sitter riktigt snyggt.

Tvättning

Inse fakta, förr eller senare kommer din t-shirt att behöva tvättas, oavsett hur ren du än försöker hålla den. Våra t-shirtar klarar utan problam maskintvätt i 40°c. Tänk bara på att inte använda blekmedel. Kemtvätt är inte heller att rekommendera. Torktumling på svag värme.

Att stryka går också bra och kan till och med rekommenderas för att hålla tröjan riktigt snygg. Ställ in ditt strykjärn påtvå prickar, mellantemperatur. Tänk bara på att du inte får stryka direkt på trycket (ok, du får göra det, men vi tänker inte hållas ansvariga för följderna och avråder starkt från att göra det).

Att stryka trycket från avigsidan eller baksidan går dock bra och slätar dessutom ut eventuella skrynkligheter som kan ha uppstått. Tänk alltså bara på att strykjärnet inte får komma i direkt kontakt med tryckfärgen utan att det är tyg mellan.

Sitemap  Drift & produktion: Wikinggruppen  Design: Norrwebb 
Produkter
Övrigt