Villkor för affiliates

Avtal
Detta avtal ingås mellan Prylmagasinet.se, och Er, nedan kallad "Affiliate".

 

Marknadsföringsmaterial
Prylmagasinet.se tillhandahåller marknadsföringsmaterial i form av banners, textlänkar och produktspecifika annonser.

Cockies
Prylmagasinet.se betalar ut ersättning på köp som görs av besökare som förmedlas via affiliaten. Prylmagasinet.se använder s.k. cookies för att med hjälp av en unik kod identifiera vilken affiliate som förmedlade kunden. Cookien ligger kvar i 30 dagar vilket gör att alla köp som genomförs av kunden under denna period registreras på affiliaten. På detta sätt får affiliaten betalt även om besökaren inte genomför ett köp vid första besöket på Prylmagasinet.se.

 

Provision
För genomförda köp via Affiliatens unika kod, betalar vi en provision på 8% på varuvärdet, exklusive moms, expeditionsavgifter och fraktkostnader. Prylmagasinet.se förbehåller sig rätten att gå in och ändra affiliates provision om köp går tillbaka på grund av öppet köp.

 

Utbetalning

Affiliaten begär själv när innestående pengar ska utbetalas, dock så måste summan överstiga 1000 kr. Utbetalning sker till det konto Affiliate uppgivit. Det åligger affiliaten att ansvara för att uppgifterna är korrekta.

 

F-skatt

Ett krav för att få vara med i affiliateprogrammet är att Affiliate är innehavare av F-skatt. Detta ska styrkas med kopia.

 

Affiliaten ansvar

Det är förbjudet att placera textlänkar eller reklambanners för Prylmagasinet.se på hemsidor som innehåller material som bryter som gällande lag i Sverige. Affiliaten ska lämna korrekta uppgifter vid registrering av affiliatekontot, och accepterar därmed avtalet med dess villkor.

 

Ändringar i avtalet

Prylmagasinet.se förbehåller sig rätten att när som helst under gällande avtalsperiod, förändra innehållet i detta avtal. Det åligger Affiliaten att hålla sig ajour med gällande avtal.

 

Uppsägning av avtal

Parterna har rätt att avsluta avtalet med 14 dagars varsel. En skriftlig uppsägning av avtalet ska skickas via e-post eller vanlig post. Eventuell innestående provision utbetalas i samband med uppsägningen. Överlåtelse av provision till annan part är ej tillåtet. Prylmagsinet.se äger rätt att säga upp avtalet med omedelbar verkan för Affiliate som missbrukat eller försökt missbruka affiliateprogrammet. Vidare förbehåller vi oss rätten att beslagta innestående belopp och/eller driva rättsliga efterspel mot en Affiliate som bryter mot detta avtal.

 

Klicka här för att registera ett konto eller logga in.

Sitemap  Drift & produktion: Wikinggruppen  Design: Norrwebb 
Produkter
Övrigt